Door ons Vloer

PU UV gietvloer D45 voor Foodtruck Tasty Buns

Bij Tasty Buns verkopen ze hun huisgemaakte Indonesische en Chinese street food vanuit een knusse food truck. Wat er nog ontbrak aan hun food truck? Een onderhoudsvriendelijke, slipvrije werkvloer! Eentje die geen naden of randen heeft, waar voedselresten zich in kunnen nestelen. De bestaande vloer in de truck was gemaakt van houten plaatmateriaal, met geïntegreerde sjor-ogen. Niet echt de ideale ondergrond voor de bereiding van vers voedsel!

In overleg met hen hebben we een hard-elastische PU gietvloer aangebracht in hun truck. Een verbetering die hun business compleet veranderd heeft!

Werkwijze

Voor de werkzaamheden hebben we de food truck naar binnen gereden in ons eigen pand: zo konden we de temperatuur op het ideale niveau houden en zorgen voor een goede afwerking. Nadat we de bus grondig gereinigd, geschuurd en gestofzuigd hadden, hebben we een aantal profielen geplaatst en de vloer voorzien van 2k Primer GW. De natte primer hebben we licht ingestrooid met vuurdroog kwartszand. De sjor-ogen hebben we daarbij wat royaler ingestrooid. Vervolgens hebben we de sjor-ogen gedicht met EpoxyGel.

De gietvloer hebben we gegoten met SL PU UV D4; 3 kg per m2. We hebben de vloer daarna nog afgelakt met PU MG met een zijdeglans finish. En kijk nu eens wat een topvloer!

Meer over Tasty Buns
Project door ons

Gebruikte producten

 27,45 182,05 incl. btw
 58,30 405,96 incl. btw
 19,58 192,49 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Tags: Door ons / Vloer