Over dit product

MultiQuartz aquariumgrind is gewassen, vuurgedroogd en gezeefd grind. Absoluut schoon en zuiver, vrij van organisch materiaal en ziektekiemen én in perfecte korrelvorm waardoor het veilig is voor al je vissen. Het grind wordt absoluut droog per 25 kg in transparante zakken verpakt. Kies uit verschillende korrelgroottes om de perfecte aquariumbodem samen te stellen.

Op zoek naar een specifieke kleur aquariumgrind?
Bekijk ons gekleurde aquariumgrind >

Aquariumgrind zak 25kg

(4 klantbeoordelingen)

 19,25 incl. btw

Wissen
Kies een kleur
 • Topkwaliteit
 • Snelle levering
 • Vrijblijvend productadvies

Over MultiQuartz Aquariumgrind

MultiQuartz Aquariumgrind bestaat uit kwarts, verkregen uit een frisse en schone rivierbedding. Vervolgens is het grind ook nog eens gewassen, vuurgedroogd én nauwkeurig gezeefd.

Eigenschappen

 • Duurzaam verkregen uit schone rivierbedding
 • Gewassen, gevuurdroogd en nauwkeurig gezeefd
 • Perfecte korrelvorm, veilig voor alle vissen
 • Droog verpakt in transparante zak van 25 kg
 • Verkrijgbaar in vier korrelmaten: 1-2 mm, 1-2 mm Maas, 2-3 mm en 3-4 mm
 • Ook geschikt voor de inrichting van bloembakken, terraria en vijvers

Veiligheid voorop

Vuurdrogen, ook wel gloeien genoemd, betekent dat het aquariumgrind aan flinke temperaturen is blootgesteld. Zo verwijderen we alle ziektekiemen en het overige organische materiaal. Daarnaast zorgt het continu bewegende water van de rivier waar het uit gewonnen is, dat ons aquariumgrind alleen afgeronde zandkorrels bevat. Hierdoor bezeren je vissen zich niet aan scherpe randjes tijdens het foerageren.

We zijn nauw betrokken bij het winnen en verwerken van ons aquariumgrind. Door regelmatig te controleren hebben we een goed beeld van ons product en kunnen we je altijd mooi en veilig grind leveren, dat voldoet aan onze hoge eisen.

Voordelen aquariumgrind t.o.v. aquariumzand

In onze webshop bestel je ook eenvoudig aquariumzand in allerlei verschillende uitvoeringen. Sommige vissen hebben zand nodig, om bijvoorbeeld hun kieuwen te spoelen. In dat geval is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Is dit niet het geval? Dan kun je kiezen tussen aquariumzand en aquariumgrind.

De voordelen van aquariumgrind zijn:

 • Aquariumgrind schoonmaken is makkelijker (bijvoorbeeld met stofzuiger)
 • Wortels van planten vinden erin makkelijker hun weg
 • Aquariumgrind slibt niet dicht, bij zand kan dit wel gebeuren

Bekijk al ons aquariumgrind én zand >

Aquariumgrind kopen

Om de ideale aquariumbodem samen te stellen kies je uit verschillende korrelmaten, namelijk 1-2 mm, 1-2 mm Maas, 2-3 mm en 3-4 mm. Welke korrelmaat je ook kiest, ons aquariumgrind is altijd verpakt in een transparante zak van 25 kg. Dit maakt het kopen van aquariumgrind in grote hoeveelheden ook gebruiksvriendelijk.

Tip: MultiQuartz Aquariumgrind is ook ideaal voor het inrichten van bloembakken, terraria en vijvers.

Gekleurd aquariumgrind

Ben je op zoek naar aquariumgrind in een specifieke kleur? Denk bijvoorbeeld aan de populaire kleuren wit, zwart en blauw? Bekijk dan ons gekleurde aquariumgrind. Dit grind is ook in zakken van 25 kg verpakt en beschikbaar in 85 kleuren en de vier korrelgroottes 1-2 mm, 2-3 mm en 3-4 mm.

Bekijk ons gekleurde aquariumgrind >

4 beoordelingen voor Aquariumgrind zak 25kg

 1. willem den hollander (geverifieerde eigenaar)

  alles naar wens

 2. Hans (geverifieerde eigenaar)

  Mooie gladde kwaliteit grind voor m’n cactussen, snel geleverd.

 3. Loraine J. (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb gewoon medelijden met de postbode die een doos van 25 kl moest bezorgen… bedankte en bood tegelijkertijd zijn excuses aan. Ik moest de doos naar mijn huis slepen. Ik ben echter dol op het product omdat ik het gebruikte om deurstoppers voor de helft te vullen die ik maakte als kerstcadeaus voor mijn vrienden.
  En in Engels:
  I just feel sorry for the postman who had to deliver a 25 kl box… thanked and apologized to him at the same time. I had to drag the box into my home. However, I love the product as I used it to 1/2 fill door stoppers that I made as Christmas gifts for my vriends.

 4. Gerd Meijerink (geverifieerde eigenaar)

  Uitstekend wat een mooi grind is dit. Mooie formaat niet te klein en niet te groot. Bedankt voor de service. Zeker een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Hulp nodig?

Technisch adviseur Aran

Bel ons

Zelf aan de slag?

Handleidingen
Onze projecten