Over dit product

Fijn aquariumzand met een korrelfractie van 0,15 – 0,4 mm. MultiQuartz aquariumzand is gewassen, vuurgedroogd en gezeefd zand. Absoluut schoon en zuiver, vrij van organisch materiaal en ziektekiemen én in perfecte korrelvorm waardoor het veilig is voor al je vissen. Het zand wordt absoluut droog per 25 kg in transparante zakken verpakt.

Aquariumzand 0,15-0,4mm zak 25kg

(1 klantbeoordeling)

 15,95 incl. btw

Kies een kleur
 • Topkwaliteit
 • Snelle levering
 • Vrijblijvend productadvies

Over Aquariumzand 0,15-0,4mm

MultiQuartz aquariumzand bestaat uit 99% zuivere kwarts, verkregen uit een frisse en schone rivierbedding. Vervolgens is het zand ook nog eens gewassen, vuurgedroogd én nauwkeurig gezeefd.

Specificaties

 • Fijne korrel: 0,15 – 0,4 mm
 • 99% zuivere kwarts

Eigenschappen

 • Gewassen, vuurgedroogd en gezeefd zand
 • Gewonnen uit hoogwaardige, zuivere bronnen
 • Perfecte korrelvorm: geen scherpe randjes waar je vis zich aan bezeert
 • Continue, betrouwbare kwaliteit
 • Droog verpakt: geen broei in de zak
 • Direct uit de zak te gebruiken

Veiligheid voorop

Vuurdrogen, ook wel gloeien genoemd, betekent dat het aquariumzand aan flinke temperaturen is blootgesteld. Zo verwijderen we alle ziektekiemen en het overige organische materiaal. Dat maakt het de perfecte bodembedekking voor jouw aquarium! Daarnaast zorgt het continu bewegende water van de rivier waar het uit gewonnen is, dat ons aquariumzand alleen afgeronde zandkorrels bevat. Hierdoor bezeren je vissen zich niet aan scherpe randjes tijdens het foerageren.

Ons aquariumzand wordt door heel Europa gewaardeerd. Door nauwkeurige kalibratie en continue kwaliteit maken ook onderzoeksinstituten en universiteiten graag gebruik van onze producten.

Ook verkrijgbaar in andere korrelfracties

Wil je dit aquariumzand bestellen in een andere korrelgrootte? Geen enkel probleem! Deze bodembedekking voor je aquarium is ook te krijgen in de volgende korrelfracties:

Kleur aanbrengen in jouw aquarium?

Ons aquariumzand is ook verkrijgbaar in prachtige kleurvarianten. Ons kleurzand is te bestellen in korrelgrootte 0,4 – 0,8 mm, 0,4 – 1,4 mm of 0,8 – 1,4 mm, is te verkrijgen in maar liefst 85 kleuren en wordt geleverd per zak van 25 kg.

Bestel ons kleurzand >

Liever aquariumgrind?

Voor sommige vissen en aquaria is aquariumgrind beter geschikt dan aquariumzand. En ook dat hebben we voor je bij MultiQuartz! Kies uit gekleurd aquariumgrind of een extra voordelig naturelkleurig grind. Te verkrijgen in verschillende korrelgroottes, en te bestellen per zak van 25 kg.

Aquariumgrind kleur >          Aquariumgrind naturel >

1 beoordeling voor Aquariumzand 0,15-0,4mm zak 25kg

 1. Jeannette (geverifieerde eigenaar)

  Top service

Een beoordeling toevoegen

Hulp nodig?

Technisch adviseur Aran

Bel ons

Zelf aan de slag?

Handleidingen
Onze projecten