Door ons Vloer

Minerale gietvloer over tegels in Lelystad

Wat doe je met een oude tegelvloer, die totaal niet naar je smaak is? Voor dit gezin in Lelystad realiseerden we een strak en modern alternatief met een minerale gietvloer, ook wel woonbeton genoemd. Zonder de oude tegelvloer te verwijderen! De kleur RAL7030 (steengrijs) geeft de ruimte karakter en de zijdeglans afwerking zorgt voor een mooie weerkaatsing van het ruim aanwezige daglicht. Een stoer resultaat, zonder een intensieve verbouwing. Moet je eens zien hoe mooi het is geworden!

Werkwijze

We hebben de schone en droge tegelvloer voorzien van onverdunde Primer Universeel en de natte primer ingestrooid met vuurdroog kwartszand (0,4 – 0,8 mm). Vervolgens hebben we de gehele vloer geëgaliseerd met MultiQuartz Egaliseermiddel Cementgebonden. Dit om het aftekenen van de voegen in de eindvloer te voorkomen.

Na het drogen hebben we de egalisatie geschuurd en voorzien van Primer Universeel 1:1, verdund met water. Vervolgens hebben de Minerale Gietvloer RAL7030 gegoten, de GlansCoating SL aangebracht en de vloer afgelakt met Coating PU MG Zijdeglans.

Project door ons

Gebruikte producten

Vanaf € 20,33 incl. btw per zak
 59,40 209,66 incl. btw
 15,97 112,70 incl. btw
 13,75 104,89 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Tags: Door ons / Vloer