Door ons Vloer

Epoxy coating nieuwbouwloodsen Lelystad

Hoe maak je nieuwbouwloodsen netjes en klaar voor gebruik, vlak na de oplevering? Een klant in Lelystad vroeg ons om advies na de oplevering van deze loodsen aan de rand van de stad. Wij adviseerden hen om er mooie epoxy vloeren in aan te laten brengen. Zo gezegd, zo gedaan: wij hebben de vloeren in deze loodsen gepimpt en ze klaargemaakt voor langdurig gebruik!

Werkwijze

Op de benedenverdiepingen kwamen we voornamelijk gevlinderd beton tegen. Dat hebben we voor een optimale hechting diamantgeschuurd en grondig gestofzuigd, voordat we verder gingen met het aanbrengen van de nieuwe vloer. Als basis brachten we 2k Primer GW aan, om vervolgens verder te gaan met twee lagen Epoxy Coating HS in de voordeelkleuren RAL7035 en RAL7001.

Voor een van de loodsen hebben we ook een verdiepingsvloer behandeld. Omdat het om een dekvloer van zandcement ging, hebben we die voorbehandeld met Primer BHH. Vervolgens hebben we ook hier een Epoxy Coating HS aangebracht in de voordeelkleur RAL7035 en hebben we de tweede laag ingestrooid met kleurvlokken. Een afwerking met de Coating PU MG Mat maakt deze vloer helemaal af!

Project door ons

Gebruikte producten

 27,45 182,05 incl. btw
 59,40 209,66 incl. btw
 26,13 215,60 incl. btw
 27,00 239,99 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Tags: Door ons / Vloer