Door ons Vloer

PU UV gietvloer met betonlook in Mijdrecht

Dit echtpaar in Mijdrecht wilde hun gerenoveerde, karakteristieke pand aan de waterkant in Mijdrecht de finishing touch geven met een bijzondere vloer. Weg met dat standaard hout, laminaat of pvc; zij wilden echt iets bijzonders! In overleg met hen kozen we voor deze unieke betonlook PU UV gietvloer, in een mengeling van zachte aardetinten. Ze hadden goede ervaringen met een PU UV gietvloer omdat we er ook een hadden aangebracht in hun vorige huis, zij het in een egale kleur.

De matte afwerking van hun nieuwe vloer zorgt voor een rustige finish, waardoor hun prachtige meubelcollectie nog meer op de voorgrond treedt. Vloer en interieur worden zo één harmonieus geheel. Een mooi voorbeeld van een gietvloer op maat!

Werkwijze

Om de gietvloer goed aan te kunnen brengen, hebben we hun onbehandelde basisvloer voorbehandeld met een 2k Primer GW. Vervolgens is er een egaliserende PU schraplaag op aangebracht en hebben we daarop de gietvloer SL-PU UV NF gegoten, in meerdere natuurlijke betonlook tinten. De coating PU SG NF met een mat transparante finish maakt het geheel helemaal af.

Project door ons

Gebruikte producten

 27,45 182,05 incl. btw
 58,30 405,96 incl. btw
 19,58 192,49 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Tags: Door ons / Vloer