Door ons Coating

Operatiekamer Customize Your Car Lelystad

Bij Customize Your Car in Lelystad specialiseren ze zich in het wrappen van auto’s. Met chirurgische precisie kunnen ze je auto of motor een compleet andere look geven! Voor die chirurgische precisie hebben ze natuurlijk een lichte en frisse werkplek nodig, waar ze hun werkzaamheden goed op kunnen uitvoeren. De oude vloer in hun werkplaats was niet meer in optimale staat en kon wel een opfrisbeurt gebruiken: daarom hebben wij hun vloer als het ware ‘gewrapt’ met een prachtige nieuwe epoxy coating!

Werkwijze

We hebben de schone, droge betonnen vloer diamantgeschuurd, gestofzuigd en voorzien van een voorbehandeling met 2k Primer GW. Toen deze ingewerkt en gedroogd was, hebben we de volgende dag er een laag Epoxy Coating HS in de RAL7035 voordeelkleur op aangebracht. Toen deze weer droog was, zijn we de volgende dag teruggekomen voor een tweede laag en was de vloer na nog een droogronde klaar voor gebruik!

De strakke, lichte vloer weerkaatst het heldere licht in de werkplaats perfect; dit zorgt ervoor dat ze alle details op hun voertuigen moeiteloos kunnen overzien. En daarnaast staat het natuurlijk ook nog eens bijzonder stoer, zo’n unieke lichtgekleurde werkplaats!

Meer over Customize Your Car
Project door ons

Gebruikte producten

 27,45 182,05 incl. btw
 26,13 215,60 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Tags: Coating / Door ons