Doe-het-zelf Zand & grind

Kleurzand in aquarium Coffeeshop Amersfoort

Wat geeft je zaak nu echt een eyecatcher? Dat dachten ze bij Coffeeshop Amersfoortseplein in Amersfoort. Nou, een eyecatcher hebben ze gekregen! Een aquarium met een afmeting van 3.30 m breed, een meter diep en een meter hoog siert hun horecazaak sinds korte tijd. Op de bodem was het echter nog wat kaal; de vraag was of wij zand konden leveren dat de inrichting van hun aquarium naar een nóg hoger niveau kon tillen.

Werkwijze

In overleg met Coffeeshop Amersfoortseplein hebben we sfeervol donkergrijs (MR9005) aquariumzand aan ze geleverd, dat speciaal geschikt is voor het woelen en foerageren van vissen en andere waterdieren. Een mooie afgeronde korrel, die gewonnen wordt uit een frisse en schone rivierbedding. Het resultaat is een fantastisch onderwaterlandschap, waarin het voor de roggen en andere vissen goed toeven is.

Doe-het-zelf project

Gebruikte producten

 65,95 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Kleurzand in aquarium Coffeeshop Amersfoort Wat geeft je zaak nu echt een eyecatcher? Dat dachten ze bij Coffeeshop Amersfoortseplein in Amersfoort. Nou, een eyecatcher hebben ze gekregen! Een aquarium met een afmeting van 3.30 m breed, een meter diep en een meter hoog siert hun horecazaak sinds korte tijd. Op de bodem was het echter […]

Tags: Doe-het-zelf / Zand & Grind