Doe-het-zelf Vloer

Epoxy vloer voor B&B Adventures, Finland

De eigenaren van B&B Adventures, een sprookjesachtige accommodatie in het Finse Äkäslompolo, wilden graag een onderhoudsvriendelijke, comfortabele vloer aanbrengen in hun bedrijfspand. Dit bedrijfspand is het vertrekpunt voor hun unieke activiteiten en safari’s, en is dé plek waar bezoekers zich kunnen melden voor warme, beschermende kleding en schoeisel.

Werkwijze

Wij hebben de materialen en het advies aangeleverd, en de eigenaren zijn zelf aan de slag gegaan met de aangeleverde middelen. En het resultaat mag er zijn! De reeds geëgaliseerde vloer is eerst netjes geschuurd en nauwkeurig gestofzuigd; daarna hebben de eigenaren een laag Epoxy Transparant aangebracht. Na de droogtijd hebben ze de vloer afgewerkt met PU MG Mat.

Meer over B&B Adventures
Doe-het-zelf project

Gebruikte producten

 59,40 209,66 incl. btw
 15,97 112,70 incl. btw
 13,75 104,89 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Epoxy vloer voor B&B Adventures, Finland De eigenaren van B&B Adventures, een sprookjesachtige accommodatie in het Finse Äkäslompolo, wilden graag een onderhoudsvriendelijke, comfortabele vloer aanbrengen in hun bedrijfspand. Dit bedrijfspand is het vertrekpunt voor hun unieke activiteiten en safari’s, en is dé plek waar bezoekers zich kunnen melden voor warme, beschermende kleding en schoeisel. Werkwijze […]

Tags: Doe-het-zelf / Vloer