Door ons Coating

Epoxy coating voor de Polderhoenderhof in Lelystad

Een epoxy coating is ideaal als je een robuuste vloer zoekt, die antislip moet zijn. Daarom adviseerden we dit type vloer aan de eigenaar van de Polderhoenderhof in Lelystad, toen die ons vroeg naar een oplossing voor de vloer in zijn slacht- en inpakruimte. In samenwerking met hem brachten we een mooie coating aan in deze ruimte, waardoor dit biologische pluimveebedrijf op een verantwoorde manier met zijn kippen kan blijven werken!

Werkwijze

Dit project is een prachtig voorbeeld van hoe wij onze werkzaamheden vaak in samenwerking met onze klanten kunnen oppakken. De eigenaar van de Polderhoenderhof schuurde zelf de vloer, waarna wij het stokje overnamen en de vloer voor hem aanbrachten. We behandelden de geschuurde vloer voor met 2k Primer GW en hebben hem daarna voorzien van Epoxy Coating HS met een medium polycarbonaat antislipkorrel.

De vloer heeft een onderhoudsvriendelijke rode kleur gekregen, die je tegemoet straalt als je de ruimte binnenloopt. En dankzij de antislipkorrel in de vloer kan er weer te allen tijde veilig gewerkt worden op de slacht- en inpakafdeling!

Meer over De Polderhoenderhof
Project door ons

Gebruikte producten

 27,45 182,05 incl. btw
 141,90 282,70 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Tags: Doe-het-zelf / Door ons