Door ons Vloer

Minerale gietvloer (woonbeton) in Lelystad

Deze opdracht kwam van de kersverse eigenaren van een nieuwbouwwoning in Lelystad. Wat er nog ontbrak in hun huis was een nieuwe vloer: ze wilden graag een robuuste, organische gietvloer in een warme grijstint laten aanbrengen op alle verdiepingen van hun nieuwe woning. Dus dat hebben wij voor ze gedaan!

Werkwijze

In overleg met de klant hebben we gekozen voor woonbeton: we zijn uitgekomen op Cementitious Decorative in de kleur ON.00.58 van Sikkens. Voor een stoere matte finish hebben we de vloer afgewerkt met een matte PU MG toplaag.

Pas na oplevering van de woning is de vloerverwarming aangebracht. We hebben daarom eerste de vreessleuven gedicht met egaliseermiddel Underlayment en vervolgens de vloer ermee geëgaliseerd. Daarna hebben we de minerale gietvloer aangebracht. Door deze gedegen vloeropbouw konden de vreessleuven van de vloerverwarming zich niet in de vloer aftekenen, en genieten de bewoners nu van een egale topvloer!

Project door ons

Gebruikte producten

 59,40 209,66 incl. btw
 15,97 112,70 incl. btw
 13,75 104,89 incl. btw

Waar we trots op zijn

Meest recente projecten

Deze opdracht kwam van de kersverse eigenaren van een nieuwbouwwoning in Lelystad. Wat er nog ontbrak in hun huis was een nieuwe vloer: ze wilden graag een robuuste, organische gietvloer in een warme grijstint laten aanbrengen op alle verdiepingen van hun nieuwe woning. Dus dat hebben wij voor ze gedaan! Werkwijze In overleg met de […]

Tags: Door ons / Vloer