Image

PU UV Gietvloer betonlook Mijdrecht

Voor een echtpaar in Mijdrecht hebben we deze uitgesproken en karaktervolle betonlook PU UV Gietvloer gemaakt. In hun vorige woning hebben we ook PU UV Gietvloer gemaakt, maar dan in één kleur. Voor hun nieuwe woning, een oud pand aan het water in Mijdrecht, wilde ze iets bijzonders en dat is gelukt. We hebben de vloer ultra mat afgewerkt met PU Decor Transparant Mat, dit geeft een rustig uiterlijk zodat vloer en meubels een eenheid worden. 

Image

Epoxy Coating HS Keveravontuur Lelystad

website Keveravontuur

Keveravontuur wilde graag een functionele vloerafwerking in een mooie retrokleur. Naast het stallen van auto's wordt de vloer ook gebruikt voor het onderhouden van de kevers. Wij leverde de benodigde materialen, het aanbrengen hebben de mensen van Keveravontuur zelf gedaan.

Image

PU Decor Atelier Bijlmer Amsterdam

De eigenaar van het atelier wilde graag een vloer die rust uitstraalde maar ook makkelijk te onderhouden. De ondergrond bestond uit een poreuze gipsgebonden egaline. Met Bouwhars/Bouwharder hebben een goede basis gecreëerd die we vervolgens hebben voorzien van PU Decor RAL7044. Voor een goede krasvastheid, slijtweerstand en chemische resistentie hebben we de vloer afgelakt met PU MG zijdeglans.
Image

Epoxy Coating HS Bio Spirits Biologische distilleerderij Almere

website Bio Spirits

De eigenaar van Bio Spirits was opzoek naar een vloerafwerking voor de nieuwe productieruimte. De vloer moest voldoen aan HACCP richtlijnen en bestand tegen alcohol en de smaakextracten die ze zelf produceren. We hebben de zandcementdekvloer eerst geschrapt met Bouwhars/Bouwharder voorzien van vulstof. Vervolgens is de vloer afgewerkt met Epoxy Coating HS.

Image

Epoxy Coating HS De Polderhoenderhof Lelystad

website De Polderhoenderhof

De Polderhoenderhof is een biologisch pluimveebedrijf dat op een dier- en milieuvriendelijke wijze kippen houdt. De eigenaar vroeg aan ons een robuuste vloer met antislip te maken in de slacht- en inpakruimte. De eigenaar schuurde zelf de vloer waarna wij deze hebben voorzien van 2k Primer GW en Epoxy Coating HS met medium polycarbonaat antislipkorrel.

Image

Epoxy Coating HS RAL7035. Voorbeeldvloer in ons eigen pand.

In ons eigen pand hebben we een royale voorbeeldvloer gemaakt. De ondergrond is gevlinderd beton dat we na reinigen, schuren en stofzuigen hebben voorzien van 2k Primer GW. Vervolgens hebben we er voor gekozen om twee lagen Epoxy Coating HS aan te brengen. U bent van harte welkom om te vloer te komen bekijken.
Image

Minerale Gietvloer nieuwbouwappartement Amsterdam

De eigenaar van het appartement wilde een naadloze vloer met een robuust uiterlijk en organische kenmerken. We hebben een naturel gietmassa toegepast en deze zijdeglans transparant afgwerkt.  

Image

Epoxy Coating HS Hubo Zeewolde

website Hubo Zeewolde

Aan Hubo Zeewolde leverde we 2k Primer GW en Epoxy Coating HS. Het aanbrengen van het coatingsysteem hebben ze zelf gedaan.

Image

Epoxy Coating HS Zee en Strand

Van een startend entertainmentbedrijf uit Lelystad keren we de vraag of we een sterke en slijtvaste vloer konden maken. Het thema was Batavia, dus de plek waar de Batavia op de klippen is gelopen. We hebben met Epoxy Coating HS, speelse lijnen en decoratievlokken het strand en de zee gecreëerd. We hebben de vloer afgelakt met PU MG Mat.
Image

Epoxy Coating HS Garage particulier Lelystad

De eigenaar wilde een grijze glanzende garagevloer.
Image

Project

Omschrijving wordt momenteel geupdate.

Image

Project

Omschrijving wordt momenteel geupdate.

Image

Project

Omschrijving wordt momenteel geupdate.