Image

PU UV Gietvloer RAL8001 Wijngoed Wilgenhorst Zeewolde

website Wijngoed Wilgenhorst

Wijngoed Wilgenhorst in Zeewolde is een prachtige wijngaard waar tevens heerlijke wijnen worden gemaakt. Voor de productieruimte in het wijnbelevingscentrum zochten de eigenaren een functionele, hygiënische en representatieve vloerafwerking.

Wij adviseerde een PU Giervloer.

Het gietvloersysteem, bestaande uit 2k Primer GW, Schraplaag PU, PU UV Gietmassa (uit onze outlet) en PU Decor Transparant is door de eigenaren zelf aangebracht.

Image

Epoxy Coating HS High UV Motoren Enzo Dronten

website Motoren Enzo

Motoren Enzo in Dronten is een bedrijf met liefde voor motortechniek. De eigenaren wilde voor hun showroom en werkplaats een functionele vloer die tegelijk de identiteit van het dynamische bedrijf uitstraalt.

De vloer is voorzien van Epoxy Coating HS High UV RAL2009. Het aanbrengen van het coatingsysteem is door eigenaren zelf gedaan.

Image

Epoxy Transparant op gebakken klinkers

De eigenaar van dit overdekte terras wilde de vloer van gebakken klinkers meer uitstraling geven en beschermen tegen vlekken. 

Hij gebruikte hiervoor Epoxy Transparant die hij met één deel water verdunde en met een (gif) spuit verwerkte. Als bijkomend voordeel merkte hij op dat de Epoxy Transparant die in de voegen liep zicht vermengde met het zand en zo een harde en gesloten voeg vormt. 

Image

Minerale Gietvloer Decorative (woonbeton) Lelystad

De eigenaren van deze nieuwbouw woning wilde op alle verdiepingen graag een robuuste organische gietvloer in een warme grijstint. We zijn uitgekomen op cementitious Decorative in de kleur ON.00.58 van Sikkens. 

De vloer hebben we afgewerkt met een matte PU MG toplaag. 

Na oplevering van de woning is er vloerverwarming aangebracht. We hebben daarom eerste de vreessleuven gedicht met egaline Underlayment en vervolgens de vloer geëgaliseerd met egaline Underlayment.  

Image

Gietvloer SL PU UV D45 Foodtruck Tasty Buns

website Tasty Buns

Tasty Buns staat voor Home made Indonesian and Chinese Streedfood.

In hun nieuwe foodtruck moest een sterke, representatieve en naadloze vloerafwerking komen. Een hard-elastische PU Gietvloer is voor deze toepassing ideaal. 

De basis vloer betond uit houten plaatmateriaal met geintegreede sjorogen.

Na grondig reingen, schuren en stofzuigen hebben we een aantal profielen geplaats en de vloer voorzien van 2k Primer GW. De natte primer hebben licht ingestooid met vuurdroog kwartszand. De sjorogen hebben royaler ingestooid. Vervolgens hebben we de sjorogen gedicht met EpoxyGel.  

De vloer hebben we gegoten met SL PU UV D45, 3kg per m2. 

We hebben afgelakt met PU MG Zijdeglans. 

Alle werkzaamheden hebben we binnen, in ons eigen pand, uitgevoerd zodat we de temperatuur op het ideale niveau konden houden. 

Image

Egaline Underlayment afgewerkt met Epoxy Coating HS Lelystad

De vloer van deze schuur was ruw, stoffig en donker. De eigenaar wilde een frisse en strakke vloer. Wij hebben hem een passend advies gegeven. De eigenaar heeft de vloer geëgaliseerd met egaline Underlayment. Na drogen heeft hij de vloer geschuurd en voorzien van 2k Primer GW. De vloer is, door de eigenaar zelf, afgewerkt met Epoxy Coating HS RAL7001. Het resultaat is een mooie functionele vloer voor een vriendelijke prijs.

Image

Epoxy Coating HS Rookie Classics Kampen

website Rookie Classics

 Rookie Classics in Kampen is een bedrijf met passie voor klassieke Amerikaanse auto's. In het nieuwe bedrijfspand wilde ze een betaalbare, functionele en representatieve vloerafwerking. 

Nadat wij de vloer grondig diamand hebben geschuurd is de 2k Primer GW zelf door Rookie Classics aangebracht. Vervolgens hebben we samen één laag Epoxy Coating HS RAL7035 aangebracht. 

Image

Epoxy Coating HS Autobedrijf van de Bilt Ankeveen

website Autobedrijf van de Bilt

Autobedrijf van de Bilt hebben we 2k Primer GW en Epoxy Coating HS geleverd. Het aanbrengen hebben ze zelf gedaan. Autobedrijf van de Bilt heeft er voor gekozen de vloer te voorzien van een kwartszand antislip. 

Image

PU UV Gietvloer betonlook Mijdrecht

Voor een echtpaar in Mijdrecht hebben we deze uitgesproken en karaktervolle betonlook PU UV Gietvloer gemaakt. In hun vorige woning hebben we ook PU UV Gietvloer gemaakt, maar dan in één kleur. Voor hun nieuwe woning, een oud pand aan het water in Mijdrecht, wilde ze iets bijzonders en dat is gelukt. We hebben de vloer ultra mat afgewerkt met PU Decor Transparant Mat, dit geeft een rustig uiterlijk zodat vloer en meubels een eenheid worden. 

Image

Epoxy Coating HS Keveravontuur Lelystad

website Keveravontuur

Keveravontuur wilde graag een functionele vloerafwerking in een mooie retrokleur. Naast het stallen van auto's wordt de vloer ook gebruikt voor het onderhouden van de kevers. Wij leverde de benodigde materialen, het aanbrengen hebben de mensen van Keveravontuur zelf gedaan.

Image

PU Decor Atelier Bijlmer Amsterdam

De eigenaar van het atelier wilde graag een vloer die rust uitstraalde maar ook makkelijk te onderhouden. De ondergrond bestond uit een poreuze gipsgebonden egaline. Met Bouwhars/Bouwharder hebben een goede basis gecreëerd die we vervolgens hebben voorzien van PU Decor RAL7044. Voor een goede krasvastheid, slijtweerstand en chemische resistentie hebben we de vloer afgelakt met PU MG zijdeglans.
Image

Epoxy Coating HS Bio Spirits Biologische distilleerderij Almere

website Bio Spirits

De eigenaar van Bio Spirits was opzoek naar een vloerafwerking voor de nieuwe productieruimte. De vloer moest voldoen aan HACCP richtlijnen en bestand tegen alcohol en de smaakextracten die ze zelf produceren. We hebben de zandcementdekvloer eerst geschrapt met Bouwhars/Bouwharder voorzien van vulstof. Vervolgens is de vloer afgewerkt met Epoxy Coating HS.

Image

Epoxy Coating HS De Polderhoenderhof Lelystad

website De Polderhoenderhof

De Polderhoenderhof is een biologisch pluimveebedrijf dat op een dier- en milieuvriendelijke wijze kippen houdt. De eigenaar vroeg aan ons een robuuste vloer met antislip te maken in de slacht- en inpakruimte. De eigenaar schuurde zelf de vloer waarna wij deze hebben voorzien van 2k Primer GW en Epoxy Coating HS met medium polycarbonaat antislipkorrel.

Image

Epoxy Coating HS RAL7035. Voorbeeldvloer in ons eigen pand.

In ons eigen pand hebben we een royale voorbeeldvloer gemaakt. De ondergrond is gevlinderd beton dat we na reinigen, schuren en stofzuigen hebben voorzien van 2k Primer GW. Vervolgens hebben we er voor gekozen om twee lagen Epoxy Coating HS aan te brengen. U bent van harte welkom om te vloer te komen bekijken.
Image

Minerale Gietvloer nieuwbouwappartement Amsterdam

De eigenaar van het appartement wilde een naadloze vloer met een robuust uiterlijk en organische kenmerken. We hebben een naturel gietmassa toegepast en deze zijdeglans transparant afgwerkt.  

Image

Epoxy Coating HS Hubo Zeewolde

website Hubo Zeewolde

Aan Hubo Zeewolde leverde we 2k Primer GW en Epoxy Coating HS. Het aanbrengen van het coatingsysteem hebben ze zelf gedaan.

Image

Epoxy Coating HS Zee en Strand

Van een startend entertainmentbedrijf uit Lelystad keren we de vraag of we een sterke en slijtvaste vloer konden maken. Het thema was Batavia, dus de plek waar de Batavia op de klippen is gelopen. We hebben met Epoxy Coating HS, speelse lijnen en decoratievlokken het strand en de zee gecreëerd. We hebben de vloer afgelakt met PU MG Mat.
Image

Epoxy Coating HS Garage particulier Lelystad

De eigenaar wilde een grijze glanzende garagevloer.
Image

Meisjeskamer

In deze meisjeskamer hebben we een knalroze PU UV D45 gietvloer gemaakt voorzien van zilveren en mintgroene kleurvlokken. 

Deze vloer is zeer comfortabel en bijzonder sterk. 

Image

PU Gevelcoating Zwijndrecht

De bewoners van de woning wilde de woning na een flinke verbouwing allure geven.
Door het plaatsen van mooie donkere kozijnen en donkergrijs schilderwerk is de witte PU Gevelcoating de kers op de taart.

Image

Project

Omschrijving wordt momenteel geupdate.