Over dit product

Natte coating naar wens instrooien met decoratie vlokken. Bij gebruik decoratievlokken de vloer altijd afwerken met PU MG toplaag. Dit om de vlokken te fixeren en te beschermen. Verbruik decoratievlokken: 7% epoxycoating gewicht – afhankelijk van gewenste dichtheid.

Kleurvlokken Mica Goud of Zilver |

(3 klantbeoordelingen)

 9,90 82,50 incl. btw

1 kg
0,1 kg
Wissen
Kies een kleur
 • Topkwaliteit
 • Snelle levering
 • Vrijblijvend productadvies

Met decoratievlokken is het mogelijk een coating- of gietvloer naar eigen smaak in te strooien. Bijvoorbeeld in de huiskleur(en) van uw bedrijf. Goud of zilver vlokken zorgen voor de nodige bling.
Door het instrooien van vlokken wordt het oppervlak gebroken met als voordeel dat oneffenheden wegvallen en vuil minder opvalt.
Om de vlokken te fixeren en te beschermen wordt de vloer afgewerkt met PU MG of PU SG NF.

Tevens is het mogelijk een vlokkenvloer te maken. Leuk om te doen en het is een bijzonder sterke afwerking voor vloer of trap.

De droge en vetvrije ondegrond schuren stofzuigen en voorzien van 2k Primer GW. De volgende dag Epoxy Coating HS aanbrengen en de natte coating helemaal vol strooien met kleurvlokken. De volgende dag de losse vlokken wegvegen en de vlokken voorzien van een royale laag Clear Sealer Epoxy.

Gewicht N/B
Kleur

Goud, Zilver

Verpakking

1 kg, 0,1 kg

We geven u graag extra tips over het gebruik van onze producten. Klik op onderstaande knop om onze tips, gebruiksaanwijzingen en instructievideo’s te bekijken!

Bekijk de tips

3 beoordelingen voor Kleurvlokken Mica Goud of Zilver |

 1. Bianca P. (geverifieerde eigenaar)

  Gisteren heel mooi op de vloer

 2. Jurgen Sprang (geverifieerde eigenaar)

  Verkeerd geleverd, gelijk dag erop goede bestelling, top

 3. Amy van Breugel (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb zelf terrazzo tegels gemaakt door deze vlokken door de verf te strooien. De zilveren glitters gemengd met andere kleurvlokken (o.a. zwart, wit, grijs en beige). De glitter is heel subtiel. De zilveren vlokken neigen naar mijn mening eerder naar een soort beige kleur, wat voor mijn eindresultaat perfect was.

Een beoordeling toevoegen

Hulp nodig?

Technisch adviseur Aran

Bel ons

Zelf aan de slag?

Handleidingen
Onze projecten