Voor iedere badkamer de juiste gietvloer

Met ons aanbod gietvloeren kies je voor elke badkamer de perfecte look. Of je nu voor een minimalistische stijl met prachtige gladde oppervlakken, of voor een speelse uitstraling gaat: wij hebben altijd precies de gietvloer die jouw badkamer de finishing touch geeft. Kies voor een effen kleurstelling of breng een uniek effect aan met onze decoratievlokken. En kom je er niet uit? Dan staan onze specialisten altijd voor je klaar met gedegen advies!

Onze meest verkochte gietvloeren voor de badkamer

 185,90 246,13 incl. btw
 291,78 incl. btw
 27,15 168,30 incl. btw
 58,30 405,96 incl. btw

De voordelen van een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer is uitermate geschikt voor in de badkamer. Sterker nog: een badkamer uitrusten met een gietvloer biedt vele voordelen! De materialen die wij leveren hebben unieke waterafstotende kwaliteiten, en omdat de vloer naadloos aangebracht kan worden maakt vuil geen enkele kans. Eenmaal aangebracht zijn gietvloeren oersterk en gaan ze jaren mee. En ze zijn in elke kleur of stijl te realiseren!

Een gietvloer voelt in vergelijking met tegels of andere vloerbedekkingen heerlijk warm aan aan je blote voeten. En hij is ook nog eens prima te combineren met vloerverwarming! Wordt de vloer nat, dan wordt hij niet glad en blijft de antislip werking intact. Ideaal voor in de badkamer!

Gietvloer badkamer nadelen

Geeft een gietvloer in de badkamer dan helemaal geen nadelen? Het zijn er weinig, maar er zijn natuurlijk wel zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het gladde oppervlak van een gietvloer bijzonder hard en geeft het weinig mee: bij valpartijen in de badkamer kun je je er dus lelijk aan bezeren. Daarnaast kunnen scherpe objecten krassen in het gegoten kunststof en zo schade toebrengen aan je vloer. Tot slot is een gietvloer in de badkamer een vaste vloer: eenmaal gegoten kun je hem niet meer verplaatsen of meenemen.

Welke soort gietvloer is geschikt voor de badkamer?

Er bestaan vele soorten gietvloeren, met ieder zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Niet ieder type gietvloer is geschikt voor gebruik in de badkamer. Dit heeft te maken met de samenstelling van de gietvloer: alleen vloeren die een kunststof bestanddeel hebben, zijn waterdicht genoeg voor gebruik in de badkamer. Een gietvloer van beton is bijvoorbeeld helemaal niet geschikt voor natte ruimtes. Dit is zeker iets om rekening mee te houden! Welke soorten gietvloer zijn dan wél geschikt voor de badkamer?

PU gietvloer badkamer

Polyurethaan is een elastische kunststof die zorgt voor een solide, waterdichte gietvloer. Niet alleen voelen deze vloeren warm en in verhouding zacht aan, door de flexibele kwaliteiten van de vloer werkt hij ook nog eens geluiddempend. Een PU gietvloer in de badkamer is altijd een goed idee!

Bekijk onze pu gietvloeren

Epoxy gietvloer badkamer

Met een epoxy gietvloer in je badkamer kies je voor een oersterke, slijtvaste optie die jarenlang meegaat. Epoxy voelt minder zacht aan aan je voeten dan polyurethaan, maar geeft wel een superstrakke en robuuste finish. En ook deze vloeren zijn 100% vochtdicht!

Bekijk onze epoxy gietvloeren

Zelf een gietvloer aanbrengen in je badkamer?

Ga je zelf aan de slag met de gietvloer in jouw badkamer? Dan is het belangrijk dat je goed weet hoe je te werk moet gaan. Een gietvloer aanbrengen doe je laag voor laag, en de volgende van werken is uitermate belangrijk. Om je op weg te helpen, hebben we bij Multiquartz tal van gebruiksaanwijzingen online beschikbaar, die het werken met een gietvloer een stuk gemakkelijker maken.

Bekijk onze gebruiksaanwijzingen

Je vloer aan laten brengen door een expert

Ook als je liever je vloer aan laat brengen door een specialist, kunnen we je helpen bij Multiquartz. Niet alleen leveren we de mooiste PU en epoxy gietvloeren voor je badkamer, op aanvraag kunnen we er ook voor zorgen dat ze bij je thuis aangebracht worden door een vakman. Vraag gerust een offerte aan of neem contact op voor meer informatie!

Vraag een offerte aan Contact opnemen

Kosten gietvloer badkamer

Met het scherp geprijsde aanbod van Multiquartz hoeft een gietvloer niet veel te kosten. Zo breng je altijd voordelig een gietvloer aan in je badkamer! De kosten voor een gietvloer in de badkamer zijn een eenmalige investering, waarna je vele jaren zorgeloos van je vloer kunt genieten met het hele gezin. Denk dus ook aan de lange termijn als je een vloer voor je badkamer gaat kiezen!

De gietvloer in je badkamer schoonhouden

Met een gietvloer in je badkamer is hygiëne natuurlijk extra belangrijk. In deze ruimte wil je onbezorgd op je blote voeten rond kunnen lopen op een schone vloer! Wil je een zo lang mogelijke levensduur voor jouw gietvloer, dan is het slim om je vloer schoon te houden met speciaal daarvoor geschikte reinigingsmiddelen. Hiermee houd je je vloer streeploos schoon, zonder de toplaag van je vloer aan te tasten.

Gebruik bijvoorbeeld onze Cetamet W15 reiniger: uitermate geschikt voor de reiniging van epoxy en polyurethaan vloeren. Daarmee houd je de gietvloer in je badkamer moeiteloos schoon!

Contact en advies

Wil je meer weten over onze collectie gietvloeren voor de badkamer, of heb je wat hulp nodig bij het bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze vele jaren ervaring met gietvloeren kunnen we je uitstekend adviseren! Onze specialisten helpen je graag.

Contact opnemen