Gietvloer Lelystad

Voor de mooiste kunststof en betonlook gietvloer in Lelystad en omgeving, bent u bij MultiQuartz aan het goede adres. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor epoxy, PU en betonnen gietvloeren. Daarnaast maken onze uitgebreide gebruiksaanwijzingen het voor iedereen mogelijk om de vloer zelf aan te brengen. Maar u kunt met vragen natuurlijk ook altijd bij ons terecht. Bekijk nu ons aanbod en geniet snel van de vloer die u in gedachten heeft!

Bekijk onze gietvloeren

Epoxy of PU gietvloer

Epoxy (SL-EP) en polyurethaan (SL-PU) gietvloeren zijn kunststof gietvloeren. Deze gietvloeren zijn vochtdicht, sterk en daardoor duurzaam. Ze gaan namelijk lang mee. Het verschil tussen SL-EP en SL-PU zit hem in de hardheid van de vloer. Zoekt u een gietvloer in Lelystad voor een bedrijfs- of industrieel pand? Dan is een epoxyvloer het meest geschikt. Zoekt u een duurzame, iets meer flexibele kunststof gietvloer voor in uw woonruimte? Dan is een PU vloer een uitstekende keuze.

Epoxyvloer

  • Geschikt voor bedrijfs- of industrieel pand
  • Vochtdicht en sterk
  • Duurzaam
  • Lange levensduur

PU vloer

  • Iets flexibele kunststof gietvloer voor uw woonruimte
  • Vochtdicht en sterk
  • Duurzaam
  • Lange levensduur

Gietvloer betonlook

Zoekt u een gietvloer van natuurlijk materiaal? Dan kiest u voor onze gietvloer met betonlook. Deze vloer wordt ook wel woonbeton genoemd en heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Daarnaast kunt u rekenen op een isolerende vloer die zeer geschikt is voor vloerverwarming. Zoekt u een gietvloer in Lelystad en omgeving van natuurlijk materiaal in een andere kleur dan het oorspronkelijke beton? Ook dat is geen probleem. U voegt dan eenvoudig de bijbehorende pigmentpasta toe in de kleur van uw voorkeur.

Ga naar onze gietvloer met betonlook

Gietvloer kosten

Wilt u een voordelige gietvloer in Lelystad aanbrengen? Dan kiest u voor MultiQuartz. De kosten berekent u eenvoudig door ten eerste het oppervlak van de gietvloer vast te stellen. Vervolgens ziet u bij ieder product het verbruik van iedere laag staan. Op basis hiervan bepaalt u hoeveel gram nodig is van ieder product en berekent u in een mum van tijd de kosten.

Gietvloer zelf doen

Zelf een gietvloer aanbrengen hoeft geen onmogelijk karwei te zijn. Dankzij onze uitgebreide gebruiksaanwijzingen helpen we u op weg. Zodra u het materiaal voor uw gietvloer in Lelystad heeft laten bezorgen kunt u meteen aan de slag. We leggen stap voor stap uit hoe u de ondergrond voorbereid en de vloer aanbrengt. U leest zelfs welke gereedschappen u nodig heeft.

bekijk onze gebruiksaanwijzing

Over MultiQuartz

Bij MultiQuartz vindt u alles wat u nodig heeft voor uw gietvloer in Lelystad. Het materiaal zelf én de gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan mengstaven, spijkerschoenen, stekelrollers, overalls en nog veel meer. Daarnaast vindt u in onze webshop ook overige artikelen zoals instrooizand, decoratievlokken en wandcoatings. Bekijk ons aanbod of laat u door ons adviseren. We helpen u graag!

neem contact op