Aquariumkleurzand zak 25kg

0 Rating
€ 35,00
Op voorraad!
Unieke code: 2029
Zak 25kg. MultiQuartz Aquariumzand en Aquariumgrind zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Ons zand en grind wordt gewonnen uit een frisse en schone rivierbedding. Door continue beweging in de rivier is ons zand en grind precies voldoende afgerond zodat uw vissen niet beschadigen tijdens het woelen en foerageren in de bodem. We hebben een ruime keuze uit verschillende korrelgrootte zodat u de ideale bodem kunt samenstellen.
Kleur-1
Selected:
Korrelgrootte

Topkwaliteit

Door continue ontwikkeling

Service

Altijd vrijblijvend advies

Levering

Snelle levering en gratis v.a. € 500,-

MultiQuartz Aquariumzand en Aquariumgrind zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Ons zand en grind wordt gewonnen uit een frisse en schone rivierbedding. Door continue beweging in de rivier is ons zand en grind precies voldoende afgerond zodat uw vissen niet beschadigen tijdens het woelen en foerageren in de bodem. We hebben een ruime keuze uit verschillende korrelgrootte zodat u de ideale bodem kunt samenstellen.

Het zand en grind is gewassen, vuurgedroogd en nauwkeurig gezeefd. Tijdens het vuurdrogen worden hoge temperaturen bereikt waardoor het zand en grind vrij is van bacteriën, ziektekiemen en organisch materiaal.

We zijn nauw betrokken bij het winnen en verwerken van het ruwe product. Door regelmatig te controleren hebben we een goed beeld van ons product en kunnen we u mooi zand en grind leveren dat voldoet aan onze hoge eisen.

Voor het creëren van unieke en waanzinnige landschappen hebben wij de meest uiteenlopende kleuren zand en grind in ons assortiment. Van ingetogen bruin, donkerrood of antraciet tot fel blauw, geel, roze of oranje.

Standaard kunt u kiezen uit 85 kleuren.

Het zuivere aquariumzand en grind zijn droog verpakt per zak van 25kg.

Fracties

  • 0.4-0.8mm
  • 0.8-1.4mm
  • 1-2mm
  • 1.4-2mm
  • 2-4mm

Toepassing

Te gebruiken voor alle type Aquaria, terraria of vijver.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen