Over dit product

Verfbeugel, ook wel rolbeugel of rollerbeugel genoemd, van topkwaliteit. Ideaal voor het aanbrengen van o.a. coatings en past perfect op onze aluminium telescoopsteel. Beschikbaar in 10 en 25 cm.

Rolbeugel 10-25cm

(5 klantbeoordelingen)

 2,75 4,40 incl. btw

Wissen
Kies een kleur
 • Topkwaliteit
 • Snelle levering
 • Vrijblijvend productadvies

Over MultiQuartz Verfbeugel

Onze MultiQuartz verfbeugels worden ook wel rolbeugels of rollerbeugels genoemd. Je kunt er immers niet alleen verf mee aanbrengen, maar ze zijn ook ideaal voor onder andere het aanbrengen van coatings!

MultiQuartz verfbeugels zijn solide beugels van goede kwaliteit die lang meegaan. Wanneer je vachtroller aan vervanging toe is, kun je die gewoon los nieuw bestellen en de beugel schoonmaken en blijven gebruiken. De rolbeugel helpt je coatings en andere producten gelijkmatig aan te brengen en is beschikbaar in twee formaten: 10 cm en 25 cm.

Eigenschappen

 • 10 cm voor randen, 25 cm voor grote oppervlakken
 • solide rolbeugel
 • gaat lang mee
 • past perfect op onze aluminium telescoopsteel

MultiQuartz Verfbeugel combineren

Aan de slag met een coating of één van onze andere producten? Gebruik dan onze MultiQuartz verfbeugel of rolbeugel in combinatie met een 2k nylon vachtroller, microvezelroller of ontluchtingsroller soft.

Voor de randen van je oppervlak adviseren we je deze eerst strak met het product te bedekken met behulp van een kwast (budget of premium) en daarna een 10 cm brede nylon vachtroller of microvezelroller te gebruiken.

Voor grotere oppervlakken of oppervlakken waar je niet met de hand bij kunt, gebruik je onze aluminium telescoopsteel, waar deze rolbeugel precies op past.

MultiQuartz verfbeugel 50 cm

Voor de grootste oppervlakken gebruik je bij voorkeur MultiQuartz verfbeugel 50 cm. Houd er rekening mee dat deze roller behoorlijk zwaar wordt, wanneer deze volgezogen is met coating. Kun je met een roller van 25 cm toe, dan werkt dat iets lichter.

Bekijk onze MultiQuartz verfbeugel 50 cm

5 beoordelingen voor Rolbeugel 10-25cm

 1. Emiel (geverifieerde eigenaar)

  Prima ding

 2. Robert ter Haar (geverifieerde eigenaar)

  Voldoet prima

 3. Marc (geverifieerde eigenaar)

  Past perfect

 4. danielle S. (geverifieerde eigenaar)

  Goed product

 5. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  prima ding

Een beoordeling toevoegen

Hulp nodig?

Technisch adviseur Aran

Bel ons

Zelf aan de slag?

Handleidingen
Onze projecten