Op zoek naar een transparante coating voor over uw muurverf? Kies dan voor PU Wandcoating van MultiQuartz! Met deze muurcoating maakt u uw wanden niet alleen vloeistofdicht, maar ook UV bestendig. Daarnaast kent de coating nog veel meer voordelen. Lees alles over de mogelijkheden en bestel eenvoudig online en laat het bij u thuis bezorgen.

Bekijk Multiquartz PU Wandcoating Set 5 kg

Eigenschappen transparante coating muurverf

Een transparante coating op muurverf aanbrengen kent veel voordelen. Dit wordt bijvoorbeeld veel toegepast in keukens, badkamers en toiletten, maar ook in scholen, kinderdagverblijven, keukens en winkels. De coating zorgt er onder andere namelijk voor dat de muur eenvoudig schoon te maken is. Want welke eigenschappen kent onze transparante coating voor muurverf?

  • Vloeistofdicht
  • Krasvast
  • Stootvast
  • UV bestendig

Duurzaam

Een transparante coating aanbrengen op uw muurverf zorgt er dus voor dat uw muur langer mooi blijft. Dit alleen al maakt de coating een duurzame keuze. Maar dat is niet het enige. De coating zelf is namelijk ook duurzaam en plantaardig. Daarnaast is het vrij van verdunnings- en oplosmiddel.

Transparante coating muurverf aanbrengen

Onze PU Wandcoating bestaat uit twee componenten. Voordat u aan de slag gaat moet u deze met elkaar mengen. Hiervoor kunt u het best de WK70 mengstaaf gebruiken. Vervolgens kunt u het met een 2K nylon vachtroller of kwast op de muur aanbrengen.

Natuurlijk wordt de coating met een uitgebreide handleiding geleverd. Zo weet u precies wat u moet doen.

Geschikte ondergronden

Om onze transparante coating aan te brengen heeft u geen voorstrijk of primar aan te brengen. Het is wel goed om rekening te houden met de ondergrond. Onze coating is geschikt voor de volgende ondergronden: (Glasvlies)behang, Hout, Gips, Beton en cement, Metselwerk, pleister en stuc, Steen en steenachtige ondergronden. Twijfelt u over of uw ondergrond geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over transparante coating muurverf? Neem dan contact met ons op!

Transparante coating muurverf reinigen

Zit er een vlek op de coating? Geen paniek. Deze transparante coating is eenvoudig schoon te maken. Daarom is het ook zo geschikt om op verschillende plekken te gebruiken. Zelfs als achterwand van uw kookplaat. Deze coating is namelijk ook opgewassen tegen vetspetters!

Het enige dat u nodig heeft om deze coating te reinigen is een vochtige doek. Let op: Gebruik geen schuurspons of schurende schoonmaakmiddelen. Deze kunnen de coating beschadigen.

Gekleurde coating

In plaats van transparant toch liever een gekleurde coating op uw muurverf aanbrengen? Ook dat kan. Sterker nog, de mogelijkheden zijn oneindig. Selecteer bij het bestellen de RAL, Sikkens of NCS kleur naar keuze en maak de wand precies zoals u het wilt hebben. U kunt zelfs een kleurstaal naar ons opsturen, dan maken wij aan de hand van die kleur de coating voor u klaar.

Over Multiquartz

In onze webshop vind u nog veel meer producten voor uw woning of bedrijfspand. Zo zijn wij gespecialiseerd in gietvloeren en bieden wij alles aan dat u hiervoor nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan PU of Epoxy Vloeren die snel geplaatst en gemakkelijk te reinigen zijn. Of wat dacht u van woonbeton om uw huis een industriële look te geven? Bestel eenvoudig in onze webshop en laat het bij u thuis afleveren. Bestellingen vanaf €500,- worden gratis bezorgd.

Advies

Wilt u zich graag laten adviseren over gekleurde of transparante coating voor uw muurverf? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden en vertellen u waar u op moet letten bij uw keuze. Alle vragen zijn welkom.

Neem contact op