Waarom kiezen voor een gietvloer in je woonkamer?

Gietvloeren worden de afgelopen jaren steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen voor een strakke, onderhoudsvriendelijke vloer die naadloos gelegd kan worden! Omdat een gietvloer in zoveel verschillende stijlen en kleuren geleverd kan worden, is het ook een logische keuze voor de woonkamer. Niet alleen ziet een gietvloer er prachtig uit, hij is ook nog eens volledig waterdicht, makkelijk te onderhouden en geluiddempend. Kwaliteiten die iedereen wel in zijn woonkamer wil!

Welke gietvloer kies ik?

Als je een gietvloer in je woonkamer gaat aanbrengen, moet hij natuurlijk iets toevoegen aan je interieur. En het mooie is: je kan er alle kanten mee op! Ga je voor een warme look met unieke details, of wil je juist een minimalistisch effect met zo min mogelijk poespas? De stijl van je vloer heeft een belangrijk aandeel in de uiteindelijke uitstraling van de kamer. Twijfel je over het gewenste effect? Vraag onze specialisten dan gerust om hulp. We helpen je graag de juiste sfeer neer te zetten in jouw huiskamer!

De gietvloeren in ons assortiment

De ene gietvloer is de andere niet. Je hebt de keuze uit verschillende samenstellingen, die ieder hun eigen kenmerken en uitstraling hebben. In ons assortiment vind je onder meer:

Meest verkochte gietvloeren voor de woonkamer

Vanaf € 21,12 incl. btw per zak
Vanaf € 21,12 incl. btw per zak
 213,35 354,19 incl. btw
Vanaf € 20,33 incl. btw per zak
 26,95 235,95 incl. btw
 27,15 168,30 incl. btw
 291,78 incl. btw
 32,18 166,47 incl. btw
Vanaf € 20,33 incl. btw per zak
 58,30 405,96 incl. btw
 185,90 246,13 incl. btw
 19,58 192,49 incl. btw
 256,69 incl. btw

Is een gietvloer in de woonkamer wel warm?

Een vloer moet naast uitstraling ook comfort toevoegen aan de huiskamer. Omdat een gietvloer hard en strak oogt, zijn veel mensen bezorgd of een gietvloer in de woonkamer wel warm aanvoelt. We kunnen je geruststellen: gietvloeren zijn van de hardere vloersoorten juist de één van de warmere opties die je kunt kiezen! Met name polyurethaan vloeren geven warmte goed door en voelen van nature warm aan onder je voeten. Alle gietvloeren kunnen bovendien prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Zo zorg je voor nog meer warmte en gezelligheid!

Inspiratie voor de gietvloer in je woonkamer

Benieuwd naar andere projecten met gietvloeren? Eens binnenkijken bij andere mensen die voor een gietvloer in hun woonkamer lieten aanbrengen? Zoals je kunt zien zijn de mogelijkheden met gietvloeren eindeloos. In de woonkamer, maar ook in andere ruimtes in huis. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden!

Zelf aanbrengen of uitbesteden

Bij Multiquartz kies jij zelf of je jouw vloer zelf gaat aanbrengen, of dit klusje liever uitbesteedt aan een vakman. Als je twee rechterhanden hebt, kom je met onze gebruiksaanwijzingen een heel eind als je zelf aan de slag wil met een gietvloer in je woonkamer. Hierin leggen we je stap voor stap uit waar je op moet letten.

Maar als je geen ervaring hebt met het aanbrengen van gietvloeren, kan het een goed idee zijn om je woonkamer onder handen te laten nemen door een expert. En ook daarbij kunnen we je helpen! Vraag direct een offerte aan en laat jouw vloer aanbrengen door vakman.

Offerte aanvragen

KLANTVERHALEN

Gietvloer woonkamer ervaringen

Klanten die een gietvloer in hun woonkamer hebben aangebracht, zijn over het algemeen erg positief over het resultaat. Daar zijn we erg trots op! Onze klanten zijn met name enthousiast over de onderhoudsvriendelijkheid en de stijlvolle uitstraling van hun nieuwe vloer. Wij delen hun ervaringen graag met je!

Goed advies en goede producten

Wij hebben een nieuwe vloer gegoten in de woonkamer en keuken. Met het juiste advies en producten van Multiquartz is het resultaat schitterend geworden. Dank hiervoor.

Jaap, Bergambacht

Snelle levering en prima product!

Mooi eindresultaat! Makkelijke verwerking door duidelijke beschrijving!

Mirjam, Dalfsen

Scherpe prijzen en snelle levering

We hadden een offerte aangevraagd voor ongeveer 70m2 en dat moest ruim 7000 euro gaan kosten. Voor dat prijs konden we bij multiquartz een gietvloer pakket samen stellen voor meer dan 180m2. Inplaats van alleen de woonkamer hebben we nu gietvloer in alle kamers. We moesten wel een aantal kamers opnieuw gieten omdat we niet goed hadden gemengd. Mijn advies aan andere doe het zelfers is om de producten echt goed te MENGEN en nog een keer samen mengen in een andere emmer en dan pas gaan gieten. Het resultaat is echt super.

Z, Rijsenhout

Benieuwd naar alle ervaringen van onze klanten?

Bekijk alle reviews

Over Multiquartz

Multiquartz is jaren dé specialist in alles voor je vloer en wand. Naast gietvloeren leveren we verschillende soorten grind, verf en coatings voor verschillende plekken in huis. Altijd tegen de scherpste prijzen! Je koopt bij ons altijd de beste producten, omdat we ons assortiment voortdurend blijven doorontwikkelen. We kunnen alle materialen snel bij je thuis leveren, waardoor je er altijd snel mee aan de slag kunt. En dankzij ons vakkundige advies weet je zeker dat je voor een fantastisch eindresultaat gaat!

We helpen je graag

Meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer in je woonkamer? Wil je graag advies over welk type gietvloer het beste in jouw woonstijl past? Onze specialisten staan voor je klaar met hun jarenlange ervaring op het gebied van gietvloeren. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen doen!

Contact opnemen