Voor elke garage een unieke gietvloer

Of je nu een professionele werkplaats hebt, of graag klust in je garage aan huis: voor ieder gebruik kunnen wij je de perfecte gietvloer leveren. Ga voor een no-nonsense betonlook of geef je garage juist de wow-factor met een hoogglans epoxy gietvloer: alles is mogelijk, in de kleur en stijl die jij voor ogen hebt. En wil je net een iets andere look? Dan kan je er ook voor kiezen om decoratievlokken aan te brengen. Die breken het oppervlak optisch, en geven een speels effect.

Topkeuzes voor de gietvloer in jouw garage

 213,35 354,19 incl. btw
Vanaf € 20,33 incl. btw per zak
 26,95 235,95 incl. btw
 27,15 168,30 incl. btw
 291,78 incl. btw
 32,18 166,47 incl. btw
Vanaf € 20,33 incl. btw per zak
 58,30 405,96 incl. btw
 185,90 246,13 incl. btw
 19,58 192,49 incl. btw
 256,69 incl. btw

Waarom een gietvloer in de garage of werkplaats?

Misschien had je wel een traditionele betonvloer voor ogen voor jouw garage of werkplaats, of zou je eigen liever op een houten vloer werken. Waarom is een gietvloer voor je garage dan een beter idee? Allereerst biedt een gietvloer oneindig veel afwerkingsmogelijkheden: welke kleur je ook in gedachten hebt, mat of glans; het is allemaal mogelijk. En omdat de vloer keihard wordt, is hij goed bestand tegen zware belasting en kan hij flinke klappen opvangen.

Doordat de vloer naadloos gegoten wordt, heb je altijd een strak en effen oppervlak om op te werken. Makkelijk te onderhouden, en veilig! Vocht, olie en zuur kunnen niet doordringen in je vloer en als je wel vloeistoffen morst, blijft de vloer slipvast. Een gietvloer in je garage biedt dus unieke voordelen!

Welk type gietvloer werkt het best in een garage?

In ons assortiment vind je tal van verschillende gietvloeren: van polyurethaan tot woonbeton, en van epoxy tot giethars. Welke soort is het best geschikt voor gebruik in een garage of werkplaats? Voor elke ruimte waar met zware materialen wordt gewerkt, raden wij een epoxy gietvloer aan. Dit type vloer is kei- en keihard en is zelfs geschikt voor industriële panden en bedrijfsmagazijnen. Echt een vloer die wel tegen een stootje kan!

Bekijk onze epoxy gietvloeren

Gietvloer garage: doe het zelf!

Met het assortiment van Multiquartz kan iedereen met een beetje kluservaring een gietvloer aanbrengen in zijn garage. Met onze handige gebruiksaanwijzingen laten we je stap voor stap zien hoe je te werk gaat, en hoe je voor een prachtig eindresultaat zorgt.

En vertrouw je jezelf deze klus toch niet helemaal toe? Dan kun je de gietvloer in jouw garage of werkplaats ook laten aanbrengen door een vakman. Daar helpen we je graag mee bij Multiquartz! Vraag direct een offerte aan, dan brengen wij je graag in contact met een expert die dit klusje voor jou kan klaren.

Vraag een offerte aan

Inspiratie voor een gietvloer in jouw garage

Wil je graag ideeën opdoen voor je een gietvloer in jouw garage gaat aanbrengen? Zien hoe andere mensen het hebben aangepakt? Binnen onze projecten hebben we veel voorbeelden van garages en werkplaatsen die uitgerust zijn met de mooiste gietvloeren. Doe inspiratie op en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

KLANTVERHALEN

Gietvloer garage ervaringen

Benieuwd wat andere klanten voor ervaringen hebben met de gietvloeren van Multiquartz? We laten ze graag zelf aan het woord!

Levering snel, vloer super strak met epoxy hs

Levering was snel. Afgelopen week de Epoxy Coating HS UV aangebracht. De vloer van de schuur is super strak. Net een autoshowroom. Instructies op de sites zijn duidelijk. Tot nu toe alleen maar tevreden. Ik kan nog niks zeggen over slijtage en dergelijke bij gebruik van de vloer.

Marco , Valburg

Behulpzaam en goede service

Hoogwaarde producten en technische ondersteuning van Aran prima, snelle reactie op alle vragen.Heel tevreden.

Jan Willem , Noordwijk

Netjes geholpen met super advies !!!

Netjes geholpen met super advies !!!

Remco , Middelburg

Benieuwd naar alle ervaringen van onze klanten?

Bekijk alle reviews

Advies en contact

Heb je een vraag voor één van onze vloerspecialisten? Wil je graag advies in de keuze voor de perfecte gietvloer voor jouw garage of werkplaats? Schroom dan niet en neem contact met ons op. We adviseren je graag, zodat jij moeiteloos een prachtig eindresultaat bereikt!

Contact opnemen